Меню
company logo
ХНЕУ ім. С. Кузнеця

Кафедра управління соціальними комунікаціями

Презентація кафедри

Кафедра заснована в 2015 році. На кафедрі ведеться підготовка фахівців за спеціальністю 061 «Журналістика» на освітньо-кваліфікаційному рівні “бакалавр” за освітніми програмами підготовки:

«Реклама та PR»
«Медіа-комунікації»

На освітньо-кваліфікаційному “магістр” за освітньою програмою «Медіа-комунікації».

Навчальний процес здійснюють викладачі, що мають значний досвід журналістської, педагогічної і науково-дослідної роботи та забезпечують всі вимоги викладання дисциплін. В університеті створена потужна практична база в сфері сучасних медіа де студенти можуть створювати різноманітні рекламні та медійні продукти: газету для абітурієнтів “Моя кар’єра”, щотижневі випуски новин про життя університету, тематичні програми, іміджеві відеофільми, рекламні ролики, університетські сторінки у соціальних мережах (FacebookInstagram).

Колектив кафедри управління соціальними комунікаціями

Катерина ЯРЕСЬКО

ЯРЕСЬКО Катерина Вікторівна

Завідувачка кафедри управління соціальними комунікаціями, кандидат педагогічних наук, доцент

Науково-педагогічний стаж – 28 років
Журналістка проєкту SeaKrime,
відома українська екпертка з журналістських розслідувань, автор понад 100 наукових публікацій, серед яких 2 монографії

Сайт кафедри: http://www.kafusk2.hneu.edu.ua/

БУКЛЕТ ОПП КАФЕДРИ

061-буклет-на-сайт

Освітньо-професійні програми підготовки на бакалавріаті

Бакалаврська програма відповідає основним принципам програм із Media&Communication Studies, запроваджених у західних університетах. Це забезпечує високий рівень орієнтації студентів на реальну роботу в сучасних умовах, а також сприяє підвищенню професіоналізму мас-комунікаційного середовища через імпорт світових стандартів та підходів до мультимедійних технологій.

Освітньо-професійна програми підготовки на магістратурі

У межах магістратури заплановані майстер-класи, тренінги, творчі семінари та відкриті лекції відомих фахівців з медіа.

З першого курсу студенти накопичують практичний досвід, виконуючи реальні ринкові медіа-проекти – формуючі свій “портфель-проектів”.

Викладацький склад кафедри  готує універсальних фахівців за сучасними європейськими стандартами, дає можливість отримати професію, яка поєднує в собі творчу, технічну та технологічну складові, користується незмінним зростаючим попитом серед роботодавців.

Магістерська  програма надає практичні й теоретичні знання, необхідні для роботи із медіа, навички володіння основними технологічними інструментами комунікації, дозволяє розширити світогляд і розуміння цінностей професії. Програма розрахована для всіх охочих зрозуміти медіа-технології, навчитися працювати з ними та досліджувати їх, забезпечує глибокі знання та практичні вміння, які дозволять майбутнім випускникам створювати, ефективно використовувати та управляти сучасними медіа-ресурсами.

Випускники кафедри готові розробляти імідж компанії та управляти її репутацію, розробляти рекламні та PR-проекти/кампанії та створювати креативні продукти, писати статті, прес-релізи, рекламні тексти, вести блоги, працювати у редакціях видань. Старшокурсники володіють прийомами переконання, журналістською майстерністю, вміють організовувати спеціальні заходи: прес-конференції, прес-тури, презентації, виставки тощо, будувати корпоративну культуру в компанії,  володіти виборчими технологіями.

Контакти:

1-й корпус ХНЕУ ім. С. Кузнеця

Адреса: пр. Науки, 9-А, 1й навчальний корпус, ауд. 202
Тел. +38 (057) 702-18-31
Електронна пошта: kafmedia@hneu.edu.ua
Сайт: http://www.kafusk2.hneu.edu.ua