Меню
company logo
ХНЕУ ім. С. Кузнеця

Оголошення конкурсу на заміщення вакантного місця на навчання за державним замовленням!

Відповідно до «Положення про порядок переведення студентів Харківського національного економічного університету імені Семена Кузнеця, що навчаються за кошти фізичних або юридичних осіб на вакантні місця навчання за кошти державного бюджету», ухваленого Рішенням вченої ради Харківського національного економічного університету імені Семена Кузнеця від 15.03.2021р. протокол №3 та введеного в дію наказом ректора Харківського національного економічного університету імені Семена Кузнеця від 26.03.2021р. №95/1.

Оголосити конкурс на заміщення вакантного місця державного замовлення:

на 1 році здобуття вищої освіти (1 р.н. – 2023 рік вступу) другого (магістерського) рівня вищої освіти спеціальності 011 Освітні, педагогічні науки, для навчання за державним замовленням денної форми здобуття вищої освіти – 1 (одне) місце;

Студенти, які здобувають вищу освіту за кошти фізичних або юридичних осіб протягом чотирьох робочих днів з дати оголошення конкурсу повинні особисто надати до деканату заяву на ім’я ректора ХНЕУ ім. С.Кузнеця для переведення на державне замовлення.

До заяви додаються:

документи, які посвідчують право на переведення для здобуття вищої освіти за кошти державного бюджету щодо постанови 1224 «Порядок переведення на навчання за державним замовленням окремих категорій здобувачів фахової передвищої, вищої освіти, які зараховані до закладів фахової передвищої, вищої освіти до 2021 року включно на місця, що фінансуються за кошти фізичних та/або юридичних осіб»;

документи на підтвердження участі студента в науковій роботі та громадському житті Університету (сертифікати, грамоти, подяки тощо).