Меню
company logo
ХНЕУ ім. С. Кузнеця

Виробнича практика у студентів 4 курсу 291 спеціальності в Департаменті міжнародного співробітництва Харківської міської ради

👌Продовжується виробнича практика у студентів 4 курсу 291 спеціальності «Міжнародні відносини, суспільні комунікації та регіональні студії».

Студентки Марія Гаркава, Марія Нємєчева та Валерія Свербихіна проходять цю практику в Департаменті міжнародного співробітництва Харківської міської ради (ХМР)🇺🇦🇪🇺

✨Вони взяли участь у ознайомчій зустрічі представників Департаменту міжнародного співробітництва ХМР зі студентами харківських ЗВО.

На зустрічі були присутні студенти із Харківського національного економічного університету ім. Семена Кузнеця, Національного юридичного університету ім. Ярослава Мудрого та Харківського національного університету ім. В.Н. Каразіна.

Під час зустрічі обговорювалися практичні приклади співпраці органів місцевого самоврядування, дипломатичних представництв та організацій різних форм власності задля зміцнення позитивного міжнародного іміджу та туристичної дестинації.

Своєю чергою представник Харківського дипломатичного клубу розповів про досвід Клубу з організації міжнародних подій, а також про особливості ділової комунікації між дипломатами та представниками іноземних держав з метою покращення соціального, інвестиційного та культурного клімату в Харкові.

🤝Дякуємо за корисні практичні знання та плідну зустріч організаторам! Зичимо успішного проходження практики всім нашим студентам-четверокурсникам.