Меню
company logo
ХНЕУ ім. С. Кузнеця

Відначення працівників університету та факультету МВіЖ під час Вченої ради

✨Сьогодні, 3 квітня, під час засідання Вченої ради університету відбулось урочисте відзначення працівників університету і нашого факультету.

Грамотою університету за бездоганну працю, зразкове виконання службових обов’язків, участь в організації та проведенні заходів, спрямованих на підтримку ділової репутації та іміджу університету нагороджено:

ПОГОРЄЛОВУ Тетяну Юріївну – завідувачку кафедри педагогіки, іноземної філології та перекладу.

 
Подяки Управління освіти Адміністрації Салтівського району Харківської міської ради за високий професіоналізм та співпрацю, надання науково-методичної допомоги при організації та проведенні районних заходів для учасників освітнього процесу оголошено:

ЛИТВИНЕНКО Аліні Олександрівні – доценту кафедри міжнародних економічних відносин, а також Аліна Олександрівна одержала Подяку Харківського міського голови за високий професіоналізм, сумлінну й плідну працю під час воєнного стану в Україні.
 
Почесними Грамотами Департаменту освіти Харківської міської ради за сумлінну й плідну працю, високий професіоналізм, вагомий внесок у розвиток науки міста Харкова нагороджено:

ЯРЕСЬКО Катерину Вікторівну – завідувачку кафедри управління соціальними комунікаціями.


Подяки Харківського міського голови за високий професіоналізм, сумлінну й плідну працю під час воєнного стану в Україні оголошено:

ІВАЩЕНКО Ганні Миколаївні – доценту кафедри міжнародних економічних відносин.

МІШИНУ Олександру Юрійовичу – доценту кафедри міжнародних економічних відносин.

САТУШЕВІЙ Карині Валеріївні – доценту кафедри міжнародних економічних відносин

Ректор ХНЕУ ім. С. Кузнеця Володимир ПОНОМАРЕНКО урочисто вручив нагороди.

Щиро вітаємо всіх нагороджених! Дякуємо, за самовіддану сумлінну працю, вагомий внесок у науково-педагогічну, методичну, профорієнтаційну, журналістську та волонтерську діяльність під час воєнного стану. І за те, що залишились і працюєте в Харкові.
Пишаємось вами!
Разом до Перемоги🇺🇦