Меню
company logo
ХНЕУ ім. С. Кузнеця

“Місто, з якого почалася війна”: презентація книги в рамках міжнародного проєкту в Болгарії

1️⃣8️⃣-1️⃣9️⃣ березня 2024 р. у Софії (Болгарія) пройшла презентація книги “Місто, з якого почалася війна”. Ця подія стала частиною міжнародного проєкту, в якому взяла участь професорка кафедри управління соціальними комунікаціями ХНЕУ ім. С. Кузнеця Ірина Іванова.

💁 На презентацію до Українського вулика в Софії прийшли як українці, так і болгари. У рамках презентації відбулася жива розмова про вплив російської пропаганди на болгарське суспільство та його наслідки. Також, Ірина Іванова долучилася до бесіди на місцевому телебаченні.

19 березня 2023 р. на Софійському телебаченні відбулася презентація книги “Місто, з якого почалася війна”. У студії Каліна Манолова ми обговорювали як російська пропаганда може реалізувати сценарій захоплення Європи. Володимир Щербаченко, правозахисник та Ірина Іванова, професор ХНЕУ ім. Кузнеця розповідали про сучасну ситуацію в Україні, способи уникнути дестабілізації росіянами болгарського суспільства.

💙 Дякуємо нашим друзям за можливість бути почутими! 💛

🙏 Для нашої країни невимовно важлива міжнародна підтримка! Ми маємо бути почутими, наші історії мають знайти відголосся у кожній душі людства. Кожен голос, кожне слово, кожен фільм, кожна книга, кожна бесіда – це наш культурний фронт, який допомагає всьому світу побачити на чиєму боці правда.

💪 Тримаємо руку на пульсі!

🇺🇦 Слава Україні!