Меню
company logo
ХНЕУ ім. С. Кузнеця

Ексклюзивна рубрика — інтерв’ю з викладачами. Перший гість — професор Олег КУЗЬ

🗣️Новий проєкт від молодіжної організації інституту Міжнародних відносин — «Інтервʼю з викладачами»!

Ексклюзивна рубрика для знайомства студентів з викладачами університету по-новому! Кожному гостю студенти можуть поставити будь-які питання – від навчальних до особистих — через сториз у Instagram. Чи то про улюблені книги, робочі лайфхаки, чи про те, як вони прийшли до своєї професії, — про все, що цікавить!

🎙 Після збору питань ми проведемо живе інтерв’ю у стінах нашого університету, де викладачі дадуть відповіді на найцікавіші з них. Це шанс дізнатися більше про своїх наставників та отримати нестандартні інсайти!

🗓️Перша зустріч-інтервʼю запланована на 10 жовтня о 16:00 у ХНЕУ ім. С. Кузнеця.

🎓А перший наш гість – харизматичний та мудрий професор Олег Миколайович КУЗЬ!

Доктор філософських наук, професор, завідувач кафедри міжнародних відносин і політичної філософії, фахівець із філософії науки, ораторського мистецтва, міжнародно-політичного аналізу, методології міжнародно-політичних досліджень.

Олег Миколайович відомий своєю глибиною знань та вмінням перетворювати складні філософські концепції у доступні та захоплюючі історії. Він не просто викладає — він запалює інтерес до політики, філософії та людської природи мислення🧠

✨ В чому ще характерні відмінності Олега Миколайовича як експерта:

  • викладає курс з ораторського мистецтва, де своїм прикладом демонструє, як можна стати впевненим та цікавим спікером;
  • є автором понад 100 наукових праць та вміє глибоко і, в той же час, зрозуміло розповісти про філософські й політичні тенденції;
  • справжній експерт у міжнародно-політичному аналізі — уявіть, які запитання можна задати йому про світовий баланс сил та інтересів, причини глобальних конфліктів та відновлення світового порядку!

Щоб поставити своє питання Олегу Миколайовичу, переходьте у сториз Інстаграму та пишіть їх у віконечко запитань.

❓Чекаємо на ваші питання до 9 жовтня до 9:00, а вже 10 жовтня о 16:00 ви зможете прийти в університет та вживу поспілкуватись з викладачем!

☝️Для участі в заході потрібна реєстрація. Форма тут

З нетерпінням чекаємо на ваші питання та нашу цікаву зустріч❤️