Меню
company logo
ХНЕУ ім. С. Кузнеця

Вітаємо з Днем працівників освіти України!

Шановні викладачі інституту та нашого університету! Друзі, колеги, однодумці!

Вітаємо Вас з Днем працівників освіти України! Зі святом усіх освітян, які своєю самовідданою працею продовжують тримати на своїх плечах освітній фронт та виховувати нову генерацію свідомих і талановитих українців.

Війна змусила нас усіх пристосовуватися до неймовірно складних реалій. Вона забрала мир, спокій, рідні аудиторії та живе спілкування. Але не забрала любов до професії, любов до студентів, напрацьований роками професіоналізм та непохитну віру в майбутнє.

Попри всі виклики, щоденні вибухи і тривоги, ми продовжуємо невпинно працювати, передаємо знання, даруємо світло та підтримку нашим здобувачам, навіть на відстані, навіть через екран і навіть коли нам самим важко.

Стійкість педагогів безцінна! Вона є запорукою подальшого розвитку України, нового світогляду та успішного майбутнього наших дітей. Разом ми обовʼязково його збудуємо та відродимо наш улюблений Харків!

Бажаємо всім сил, витримки, наснаги, завжди відчувати зацікавленість студентів та надихатись їх досягненнями! Бажаємо взаємопідтримки, реалізації мрій і планів, нових здобутків в мирній країні.

Дякуємо за відданість та ваш неоціненний внесок у нашу спільну справу. Ви – найкращі!

З повагою,
дирекція ННІ Міжнародних відносин ХНЕУ ім. С. Кузнеця